Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Dagens partiledardebatt

Dagens partiledardebatt i Sveriges Riksdag pågår för fullt, men partierna talar i storleksordning, så redan finns Jimmie Åkessons (SD) anförande att se på YouTube. Samtliga sju övriga partier tog repliker på anförandet nedan och Jimmie Åkesson svarade mycket bra på en del ytterst konstiga frågor.

Dock extremt dåligt av Kristdemokraternas nykomling Andreas Carlson (som ersatte Ebba Busch-Thor som inte sitter i riksdagen) som var den enda som inte skakade hand med Jimmie Åkesson efter replikskiftena.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>