Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Idag börjar älgjakten

Älgjakten är faktiskt en av Sveriges största folkrörelsen med mer än en miljon människor involverade. Givetvis inte lika stor i Blekinge som i de nordligare delarna av landet, men det är bra att känna till att idag måndagen den 12 oktober 2015 börjar jakten i Blekinge. Under den perioden ger jag mig inte så gärna ut i skogen och springer utan det är bäst att hålla sig på cykelbanor lite mer centralt.

På tal om älgjakt hade Ian Wachtmeister ett klockrent inlägg kring älgjakten i ett anförande hos Borås industri- och handelsklubb för ett par dagar sedan där han fick frågan ifall han tror det kommer att bli inbördeskrig i Sverige och svarade:

“Jag inte bara tror det – jag vet det. Kriget kommer att utföras mellan kristna invandrare och muslimska invandrare. Svenska folket kommer att sitta på läktaren, vara sjukskrivna och jaga älg.”

En artikel med en sammanfattning och synpunkter kring Ian Wachtmeisters föreläsning finns i Borås Tidning:

Borås Tidning: “Många i publiken som skrattade”

Idag börjar älgjakten i Blekinge

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>