Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Flyktingar” klagar på maten

Två klipp från finska medier som givetvis censureras av svenska gammelmedier och som man måste gå till alternativa medier eller YouTube för att kunna ta del. Jag tycker de får tala för sig själva så kan var och en bedöma om detta är riktiga “flyktingar”! Lägg också märke till kvinnosynen i det översta klippet som är från Uleåborg. Det “flyktingarna” serverades är samma mat i form av en risotto med kalkonsås och grönsaker som alla finska kommunanställda och skolelever i staden fick till lunch.

1 comment to “Flyktingar” klagar på maten

  • Matts

    Stäng gränserna. Stoppa PUT och ta tillbaka de som utdelats senaste åren. Inför åldersbestämning och skicka tillbaka lögnarna.
    Snart har Putin röjt upp det av USA skapade IS, då kan ju allihop åka hem och bygga upp sina land igen.

    Undrar när gränsen är nådd för de idioterna som styr landet, troligen finns ingen gräns annat än när ett par miljoner svenskar åker upp till huvudstaden och fysiskt avlägsnar landsförrädarna.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>