Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Underbart Marcus Oscarsson

Underbart att se och lyssna när en av Sveriges få objektiva journalister i gammelmedierna Marcus Oscarsson i TV 4 förklarar EN av anledningarna till varför fler och fler väljare går över till Sverigedemokraterna. Ofattbart att genomcensurerad svensk gammelmedia direktsände ett inslag som detta, men otroligt positivt!

2 comments to Underbart Marcus Oscarsson

  • Lars Ottosson

    Nu är Markus så populär att TV 4 inte vågar avskeda honom vilket dom skulle gjort annars. här slår han huvudet på spiken med sin analys.

  • Karlskronabloggen

    # Lars

    Så är det säkert, Marcus Oscarssons Facebooksida är enormt populär och antalet personer som “Gillar” sidan ökar hela tiden. Om man läser inläggen på hans Facebooksida skulle det nog innebära ett ramaskri från läsare ifall han skulle synas mindre hos TV 4 än vad som är fallet idag. De flesta verkar vilja se mer och åtminstone “en gång om dagen” för att lära sig mer om politik både om Sverige, Europa och framförallt USA som är Marcus specialområde.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>