Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Åkesson SD) vs. Sjöstedt (V)

I morse var det debatt mellan Jimmie Åkesson (SD) och Jonas Sjöstedt (V) i Godmorgon Sverige i SVT. Debatten handlade om “flyktingkatastrofen” eller “flyktingkaoset” som situationen kallas i Danmark. Man kan väl säga att realisten Åkesson helt klart vann debatten mot f d kommunisten Sjöstedt. Den senare verkar inte ha någon verklighetsuppfattning och upprepade mest gamla uttjatade floskler, men han bor å andra sidan Östermalm i Stockholm och tar nog bara del av vänstervinklade reportage i gammelmedierna. I övrigt en bra debatt och bra insats av debattledaren som i regel lät bägge tala till punkt, även om det hettade till några gånger.

Förra veckan sökte 6 901 personer asyl i Sverige, (däribland 1 270 s k “ensamkommande barn”), d v s nästan TUSEN (1 000) personer om dagen. Det säger sig ju självt att detta inte kan hålla och vilka enorma kostnader det kommer att medföra, men politikerna i sjuklövern verkar helt handlingsförlamade. Ingen vågar ta tag i situationen, för då blir de genast kallade “rasister” och hellre låter de Sverige gå mot sin undergång.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>