Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

SD-flotten fick tillökning

Det är just nu många turer kring Sverigedemokraternas flotte “Inga böneutrop i Karlskrona”. Kommunalrådet Patrik Hansson (S) har tydligen gått i taket, hot om “vite” och det diskuteras om det behövs “bygglov” från kommunen. Flotten är förankrad, godkänd och betald fram till mitten av oktober, men exakt vilka regler som gäller för udda farkoster som denna medför just nu tydligen huvudbry för sjuklöverpolitierna och tjänstemännen på kommunkontoret i Karlskrona som beviljade böneutropen.

Igår fick flotten tillökning med en mindre tingest, som dock idag på eftermiddagen ser ut att sjunka. Här står det “All prayers are welcome” som alternativ till budskapet på flotten.

Jag tycker den lilla flotten som är på väg att sjunka symboliserar sjuklöverpartiernas politik helt perfekt, den är på väg att sjunka, medan Sverigedemokraternas flotte flyter vidare.

SD-flotten fick tillökning

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>