Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Jimmie toppar iTunes

Bedårande Barn” med “Fäderneslandet” och Jimmie Åkesson på piano toppar just nu iTunes lista över mest sålda låtar i Sverige. Marcus Öhrn sjunger, Sayit Dölen spelar gitarr och producent är Jimmy Gunnarsson. Här en version från YouTube (finns även på Spotify). Nu väntar vi bara gammelmediernas klagomål på att iTunes måste använda “fel mätmetoder”, för detta kan ju omöjligen stämma?

För övrigt lär det bli ett framträdande på sommarfesten i slottslängorna efter Jimmie Åkessons sommartal i Sölvesborg på lördag. De 500 lyckliga som hann anmäla sig till själva kvällsfesten innan biljetterna tog slut på två timmar har verkligen något att se fram emot. För egen del ser jag fram mot själva talet som är i Fyra årstiders park i Sölvesborg klockan 14.00 på lördag och är öppet för alla.

1 comment to Jimmie toppar iTunes

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>