Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Folk vill veta sanningen

Under gårdagen drabbades Avpixlat av överbelastning p g a att det normala besöksantalet tredubblades. Anledningen var att många sökte sig dit för att få information kring knivmorden på IKEA i Västerås eftersom svenska gammelmedier unisont helt mörklade relevant information om både gärningsmän och offer.

Skönt att se att människor nu mer och mer förstår denna mörkläggning och direkt söker sig till alternativa medier. I den redan gigantiska Flashbacktråden fanns t ex redan efter någon timme vittnesmål från personer som var på plats på IKEA och såg händelsen. I såna här sammanhang kan man alltid vara säker på att när gammelmedierna lägger locket på så rör det sig inte om svenska gärningsmän.

Så småningom tvingades dock även svenska gammelmedier öppna locket och konstatera fakta, dvs att det var två “flyktingar”, bosatta på ett asylboende i Arboga, som kommit till Sverige för ett par veckor sedan som var gärningsmän och de ohyggligt brutalt mördade är en svensk kvinna från Skellefteå och hennes son.

Avpixlat: “Två döda och en skadad i knivdrama på IKEA-varuhus”
Flashback: “Mor och vuxen son knivdödade på Ikea Västerås, 10/8 2015. 2 gripna, 1 skadad.
Fria Tider: “Gripen mördare är nyanländ invandrare från Eritrea”
Snaphanen: “Dobbeltmord på tilfældige på IKEA i Västerås”
(OBS! Mycket stark dansk artikel med bilder – artikeln uppdateras efterhand)

Sen håller jag med Nasrin Sjögren, som är en mycket populär kolumnist i sociala medier i hennes kommentar till morden på Facebook. Helt klart måste även jag ha missat något här, eller vad fan är det som händer?
Nasrin Sjögren måste också ha missat något, eller vad är det som händer?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>