Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Fin festutsikt för SD!

Idag inleds Karlskrona Skärgårdsfest och Sverigedemokraternas informationstält har fin utsikt längst ned på Borgmästaregatan just vid övergången till Borgmästarekajen. I bakgrunden skymtar Brändaholm och Bernths stråleBorgmästarefjärden! På bilden ser vi Christopher Larsson, Göran Eklund och Ronnie Nilsson som just packat upp. Trevligt med flera besökare som passade på att ta en gratis kopp kaffe med kaka eller bara prata lite under den korta stund jag var där idag och faktiskt några som visade att de redan blivit medlemmar i den nya folkrörelsen. Ska själv ta ett av passen under helgen och det ska bli mycket trevligt!

Fin festutsikt för SD!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>