Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Expressen är sura…

Gammelmediernas upplagesiffror sjunker som en sten månad för månad och papperstidningarna har snart tagit död på sig själva. Det är märkligt att ingen ens verkar förstå orsaken? Nu satsar gammelmedierna i stället stort på nätet, men det finns sätt att undvika att stödja dem där också, t ex genom att använda AdBlock så man slipper se deras kunders annonser.

Såg att Svenska Dagbladet nu börjat med något trams med att man bara kan läsa ett visst antal artiklar varje månad gratis, sen vill de tydligen ha betalt. Enkelt att lösa bara genom att använda en annan webbläsare så går allt att läsa igen. Själv använder jag Google Chrome, men när en artikel inte går att läsa är det bara att starta t ex Mozilla Firefox eller Internet Explorer så går det utmärkt att läsa igen.

Expressen har nedanstående komiska bild börjat dyka upp vid mina besök, men att jag skulle godkänna Expressen i min Adblock kan de naturligtvis bara drömma om så länge de behåller sin censurering av verkligheten och tillrättalagda “politiskt korrekta” artiklar.

Expressen är sura...

1 comment to Expressen är sura…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>