Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Sydsvenskan prioriterar

Här kan man se en typisk prioritering av svenska gammelmedier i form av Sydsvenskan i Malmö. Läs de övriga mindre rubrikerna och fundera själv över vilken nyhet som borde vara viktigast för det är helt klart INTE den Sydsvenskan valt. I och för sig är väl “Ung man skottskadad i natt” något som händer varje dag i just Malmö, så kanske viktigare med läkaren som ifrågasatte varför en ung kvinna bar slöja? Sen kan man ju kanske också fråga sig varför hon skulle behöva vara med vid läkarbesöket som tolk till sin mamma som bott i Sverige i 20 år?

Sydsvenskan prioriterar

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>