Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Det börjar fungera igen…

Nu exakt två veckor efter jag började ta upp löpträningen igen känns det som allt fungerar som tidigare. Det går givetvis inte lika fort som för några år sedan, men hittills har det bara varit lätt träning med mål att springa hela tiden utan att stanna! I morse blev nästan en timmes “morgonjogg” helt utan problem eller trötthet, vilket känns fantastiskt. Får väl se om det blir en anmälan till Karlskrona Stadslopp den 30 juli?

Lätt morgonjogg nästan en timme den 23 juni 2015

“Morgonjoggen” gick från Norra Möllebacksgränd över Handelshamnen, Kungbron, Vallgatan, Västerudden, Björkholmen, Saltö, Ekholmen, Fisktorget, Borgmästarekajen, Brohålan, Järnvägstorget och uppför Västra Vittusgatan tillbaka till startpunkten!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>