Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Långö Affärer & Företag”

Christian Mattisson har under åren 2009-2013 givit ut fem olika häften med namnen “Långöbilder” innehållande unika bilder från Långö under mer än hundra år. Lagom till Lövmarknaden i år 2015 kommer nu på begäran av många tidigare läsare ett häfte över affärer och företag som funnits på Långö genom tiderna.

Som vanligt är det helt unika vykort och fotografier från författarens egen samling kombinerade med inlånade likaledes unika bilder. För alla Långöbor och andra med anknytning till Långö eller som bor där idag är det ett unikt tillfälle att ta del av den lilla öns historia. Upplagan på häftet med 32 sidor bilder och korta texter är bara 400 exemplar och premiärförsäljning sker i Amiralitetsparken vid gamla Blekinge Museum under Lövmarknaden på torsdag den 18 juni. Det unika bild- och texthäftet kostar 80 kronor.

Jag kan också varmt rekommendera Christians speciella Lövmarknadserbjudande för er som ännu inte har den fantastiska boken “Hälsning från Karlskrona” med 128 sidor bilder i färgtryck som säljs till starkt reducerat pris på bara 150 kronor. Jag förutsätter även att det finns möjlighet för besökare att köpa eventuellt kvarvarande exemplar av de tidigare fem upplagorna av “Långöbilder” plus andra liknande häften Christian givit ut tidigare från Saltö, Ekholmen och Holmsjö.

"Långö Affärer & Företag"

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>