Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Glöm det Expressen

Gammelmedierna fortsätter sin kräftgång med ständigt sjunkande ekonomiska resultat, vilket jag förstår till hundra procent. Skriver man inte om verkligheten och ständigt undanhåller information och ibland t o m hela nyheter så upptäcker allt fler och fler var man kan ta del av ocensurerade nyheter och då blir den naturliga följden att sluta läsa gammelmedier.

Nu har Expressen t o m börjat vädja att man ska stänga av sin annonsblockerare för att man ska få “bättre nyheter och mer kvalitativt innehåll”, vilket är direkt skrattretande. Annonsblockeraren är ju installerad just för att slippa se alla annonser i gammelmedierna eftersom jag inte vill stödja tidningarna ekonomiskt. Aftonbladet är dock ännu värre än Expressen och bara vid ett besök på förstasidan blockeras 24 (!) annonser.

Så det kan ni glömma Expressen att jag skulle stänga av Adblock vid besöken på er sida, däremot har jag blockeringen för annonsvisning avaktiverad på alternativa medier som Avpixlat, Flashback och liknande sajter eftersom jag gärna stöder deras verksamhet.

Glöm det Expressen

2 comments to Glöm det Expressen

  • Man undra vilken värld dessa tidningsföretag lever i?
    Man besöker deras hemsida som omgående blir blockerad av en jättestor reklamblaffa över all text. Ibland går den inte ens att klicka bort!
    Nån av kvällsblaskorna har reklam som sakta smyger sig nerifrån och upp över sidan.
    Saknar gamla Zonealarm som man kunde lära vad som skulle blockeras. Var tydligen FÖR bra, är därför numera uppköpta..

  • Karlskronabloggen

    Borde installerat Adblock tidigare än jag gjorde för det fungerar perfekt och så ser jag bara reklam på de sidor jag väljer att jag vill se reklam. Tidningarna lever helt i sin egen värld och “journalisterna” som hyllar den havererade svenska varianten av mångkultur lever själva i områden som är kliniskt fria från mångkultur, t ex på Södermalm i Stockholm.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>