Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Ännu ett nytt SD-rekord

Norska Sentio har de senaste två valen nästan exakt prickat in Sverigedemokraternas valresultat i sina opinionsmätningar. Idag kommer Sentio med sin mätning för maj 2015 och liksom i nästan alla opinionsinstituts mätningar är det ett nytt rekord för partiet med 19,4 procent. Frågan är hur länge det dröjer innan Sverigedemokraterna är ikapp både Socialdemokraterna och Moderaterna? Såg en annan undersökning tidigare i veckan som visade att Sverigedemokraterna redan är näst största parti bland svenska män och tredje störst bland kvinnorna. Noterbart i övrigt från undersökningen nedan är Centerpartiet och deras kraftiga uppgång, samtidigt som Kristdemokraterna ligger långt under riksdagsspärren och Folkpartiet ligger farligt nära och skulle riskera åka ur riksdagen. Siffrorna inom parentes anger förändringen sedan valresultatet i september 2014.

Ännu ett nytt SD-rekord

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>