Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Jomshof vs. Manhammar

Karlskronapolitikerna Richard Jomshof (SD) och Magnus Manhammar (S) sitter bredvid varandra på “Blekingebänken” längst fram i Sveriges Riksdag och de har haft många meningsutbyten både i Karlskrona kommunfullmäktige tidigare och nu även i riksdagen. Senaste veckorna har båda varit i Karlskrona och deltagit på medlemsmöten för sina respektive partier och jag tycker bilderna nedan visar lite hur de politiska vindarna blåser just nu och var “folkrörelsen” finns. Till vänster Richard Jomshof i filmsalen på Gullberna Park inför nästan exakt hundra medlemmar och till höger Magnus Manhammar i Folkets Hus på Östra Köpmangatan.

Idag kom ännu ett intressant partibyte från en moderat lokalpolitiker i Gislaved i Småland som nu går över till Sverigedemokraterna. Jag vet också att det finns flera lokalpolitiker i Karlskrona jag känner personligen som funderar i precis samma bana, men de är faktiskt från två andra partier än Moderaterna.

Intressant också att fundera över om någon hört talas om någon politiker, eller ens en väljare, som bytt tillbaka till något av sjuklöverpartierna när de bestämt sig för Sverigedemokraterna? Jag tror faktiskt inte det har hänt!?

Medlemsmöten med Richard Jomshof (SD) respektive Magnus Manhammar (S)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>