Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Nya rekord hela tiden

Två nya opinionsmätningar presenterades idag! Precis som i alla tidigare mätningar under maj månad slår Sverigedemokraterna nytt rekord i båda dagens! Bild hämtad från status.st där det går att följa alla nio opinionsinstitutens mätningar. Orsakerna är säkert flera, men åtminstone jag märker hur fler och fler börjar vakna och inse det orealistiska i sjuklöverpartiernas politik, som fortfarande verkar ha som främsta mål att se till att Sverigedemokraterna inte får något inflytande, istället för att verka för en verklighetsförankrad politik. Sen har givetvis Jimmie Åkesson och hans fantastiska insats i partiledardebatten nyligen också inverkat.

Sverigedemokraterna slår rekord i alla mätningar

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>