Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Nya rekord hela tiden

Två nya opinionsmätningar presenterades idag! Precis som i alla tidigare mätningar under maj månad slår Sverigedemokraterna nytt rekord i båda dagens! Bild hämtad från status.st där det går att följa alla nio opinionsinstitutens mätningar. Orsakerna är säkert flera, men åtminstone jag märker hur fler och fler börjar vakna och inse det orealistiska i sjuklöverpartiernas politik, som fortfarande verkar ha som främsta mål att se till att Sverigedemokraterna inte får något inflytande, istället för att verka för en verklighetsförankrad politik. Sen har givetvis Jimmie Åkesson och hans fantastiska insats i partiledardebatten nyligen också inverkat.

Sverigedemokraterna slår rekord i alla mätningar

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>