Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Dyrt att bo på Björkholmen

Vi var och kollade på detta gula grupphus byggt 1974 på Björkholmen för någon vecka sedan och intresset var helt enormt. Mäklaren och hans assistent berättade att de redan då vid första visningen hade 60 anmälningar för att kolla på huset och priset ägaren begärde var 2 750 000 kronor.

Fantastiskt väl underhållet hus med ljusa och fina rum, men  dock lite väl små rum på övervåningen med snedtak. Fint “uthus” med verkstad, men lite märkligt att det bara var carport och inte garage och framförallt att det inte var fiber för bredband indraget i just detta hus, men det är naturligtvis en mindre kostnad i sammanhanget. Sen har ju “tomten” bara ungefär samma yta som hela huset, men i övrigt otroligt fint!

Alla som anmält sig till visningen fick sen SMS och e-post efterhand budgivningen pågick och det “plingade” rätt rejält i mobilen även hos oss som inte var budgivare! Totalt var det åtta budgivare som under resans gång höjde priset till nästan obegripliga 4 150 000 kronor. Jag tycker att det begärda priset var rätt verklighetsförankrat efter att ha sett huset, men en ökning på 51 procent är otrolig och jag hoppas verkligen att köparen blir nöjd och att han eller hon får tillbaka denna investering när det blir dags att sälja.

Dyrt att bo på Björkholmen

Dyrt att bo på Björkholmen

1 comment to Dyrt att bo på Björkholmen

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>