Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

(FP) på Holmsjö Marknad

Det brukar mest vara bilder från lokala aktiviteter för Sverigedemokraterna i Karlskronabloggen. Orsaken är väl i första hand att partiet är de som syns i särklass mest vid olika aktiviteter och de har tidigare varit med på bild från Holmsjö Marknad. Igår var det dock bara ett politiskt parti på plats och det var lite överraskande Folkpartiet som bjöd på kaffe, ballonger och information. Med tanke på partiets katastrofala opinionssiffrorna så känns det som ett vettigt beslut att synas lite mer. Nästa tillfälle för politiska partier att visa upp sig blir på 1 Maj då, som vanligt de senaste åren, Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Sverigedemokraterna kommer att ha olika aktiviteter och bilder därifrån kommer förhoppningsvis i Karlskronabloggen den 1 maj!

(FP) på Holmsjö Marknad

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>