Arkiv

Bokbörsen

Nu är det nog kört för SDU?

Nyheter Idag kommer idag med en helt uppseendeväckande artikel som totalt förändrar situationen i konflikten mellan Sverigedemokraterna och partiets ungdomsförbund SDU. Enligt artikeln ska SDU samarbeta med vänsterextremistiska och skattefinansierade Stiftelsen Expo.

Skulle det som står i artikeln och de skärmdumpar på e-postkonversationer som Nyheter Idag presenterar visa sig stämma så är det helt klart kört för nuvarande SDU, för nu kommer alla eventuellt återstående tvivlande partivänner i Sverigedemokraterna att förstå vad konflikten handlar om och vända SDU-ledningen ryggen.

Nyheter Idag;
“Dokumentet avslöjar: SDU-ledningen allierad med Expo mot sverigedemokraternas partiledning”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>