Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

NYTT om SD tackar Skavlan

Flera nya alternativa medier, meddelar att Sverigedemokraterna fick en extrem tillströmning av nya medlemmar strax efter Skavlans bedrövliga “intervju” av Jimmie Åkesson. Efter att ha sett programmet tycker jag inte det var direkt oväntat på något sätt, men att det kom drygt hundra nya medlemsansökningar bara på fredagskvällen efter 22.00 och under natten till lördagen är “exceptionellt” som partiets pressansvarige Henrik Vinge uttrycker det.

Fria Tider: “SD tackar Skavlan för över hundra nya medlemmar – “det är exceptionellt”

Avpixlat: “Hundratals nya SD-medlemmar efter Skavlans Åkesson-mobbning”

U P P D A T E R A T: Sverigedemokraternas tidning SD-Kuriren meddelar nu följande:
“Sedan i fredags kväll, under två och ett halvt dygn, har SD och medlemssekretariatet tagit emot ca 300 medlemsansökningar. Det är omöjligt för registeransvarige att expediera ansökningarna på den tid det normalt tar, det är helt enkelt för många på en gång. Ni som ansökt om medlemskap de senaste dagarna, ha tålamod!”
SD-Kuriren: “Rekordstor medlemstillströmning till SD efter Skavlan”

Läs på länken till tidningen ovan även de cirka femtiotalet, i många fall helt underbara kommentarer, från nya medlemmar om orsaken till att de valde att bli medlemmar just efter Skavlans program!

Jimmie Åkesson. "Give ´Em Hell"

I ett normalt land hade Jimmie Åkessons uttryck “Give ´Em Hell” utsetts till “Årets Uttryck”, men så blir det garanterat inte i “Sverige”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>