Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Något viktigt att berätta

Sverigedemokraterna håller fredag kväll den 27 mars klockan 21.00 (OBS tiden!) en presskonferens.

I dagsläget kan vi inte bekräfta eller dementera några av de spekulationer som förekommer i media och på sociala medier. Vi kommer att återkomma senare under veckan med vilken plats som gäller för presentationen som SD skall hålla på fredag kväll”.

Att det har med Jimmie Åkesson att göra står nu rätt klart med tanke på “glasögonen” i tidsangivelsen och att hans sommartal 2015 nyligen utannonserats. Sen är vi många som hoppas att det inte beror på att det ska bli något byte av partiledare utan att Jimmie är på väg tillbaka. Inte för att Mattias Karlsson gjort något annat än ett helt superbt jobb som ersättare, men precis som Mattias flera gånger sagt under tiden som vikarie, “Jimmie är Sveriges bäste partiledare”.

Det har varit flera rykten och spekulationer senaste dagarna om att den sedan tidigare utlysta presskonferensen handlar om en förestående avgång av Jimmie Åkesson som partiledare, men vi kan ju hoppas på det motsatta och kanske just den märkliga tiden en fredagskväll för presskonferensen tyder på det?

UPPDATERAT:
Tydligen nu måndag eftermiddag klart att Jimmie Åkesson återvänder som partiledare på fredag och han ska vara med i Skavlan i svensk “oberoende TV” klockan 21.00 innan presskonferensen och det är just nu TOPPNYHET i alla svenska gammelmedier.

UPPDATERAT 2:
Kollade just Expressen livesändning och enligt Niklas Svensson på tidningen var uppgiften jag tidigare sett om det förestående sommartalet den 29 augusti 2015 tydligen utskickat av misstag av Sverigedemokraterna Blekinge. Det är borttaget, men kom i mitt vanliga nyhetsflöde på Facebook.

Sen kul att Expressen berättar att Sverigedemokraterna för ett par veckor framöver kommer att bojkotta Aftonbladet för att deras “journalister” igår försökt göra ett “hembesök” hos den fortfarande sjukskrivne Jimmie Åkesson! Om Aftonbladet även denna gång “bankade på dörren värre än jultomten” och “kissade i barnens lekpark”, som vid samma typ av besök för ett par år sedan framgick dock inte.

Något viktigt att berätta

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>