Arkiv

Bokbörsen

Bromåla på 1920-talet

Dagens gamla bild är ett s k “fotovykort” från Bromåla i närheten av Kättilsmåla norr om Karlskrona. Ett trevligt hästekipage som förmodligen är på väg till någon fest eller annan tillställning. Exakt var bilden är tagen vet jag inte och jag tror faktiskt inte ens att jag varit i Bromåla någon gång. Sprang en del långrundor för snart 20 år sedan i dessa trakter och minns skyltar med “Bromåla”, men rundorna gick andra vägar.

Bromåla på 1920-talet

1 comment to Bromåla på 1920-talet

  • Gert Karlsson

    Hej
    Som boende i Bromåla kan jag lätt konstatera var bilden är tagen. Vill du ha ett foto från idag på samma ställe skicka mig din mailadress.
    /gert

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>