Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Tjänar på att köpa läsk?

Gårdagens bästa inlägg på Twitter var tveklöst nedanstående svar till tidningen Dagens ETC och deras mytspridande om att “Sverige tjänar på invandringen”. Detta trots att nationalekonomen och författaren Tino Sanandaji nyligen sågat deras beräkningar och slutsatser längs fotknölarna. Även Lars LindströmExpressen hakade på mytspridandet med en artikel i samma anda helt utan förankring i verkligheten.

Med ETC:s och Lindströms beräkningar är det i så fall konstigt att inte Migrationsverket är helt självgående och varför skulle de då behöva de 18 miljarder kronor EXTRA de nyligen begärde?

Man tjänar på panten

5 comments to Tjänar på att köpa läsk?

 • Fd K-a-bo

  ETC kan väl knappast betraktas som en Sanningens Urkälla.
  Den gamle bluffaren Ehrenberg (med tre konkurser) har ETC som sitt personliga projekt för att upplysa Massorna om den Rätta och Röda Vägen..
  Värre är att del tror på det..

  Men kommentaren till ETC_redaktionenär bra! Helt rätt nivå.

 • Tjalle

  Bara det faktum att både Lindström och ETC kallar alla som tvivlar på invandringens “lönsamhet” för RASISTER får mig att ta deras uppgifter med stor försiktighet.
  Särskilt när dessa uppgifter inbjuder till just tvivel.

 • Fd K-a-bo

  Blev just utkastad från ett forum där trådstartaren hyllade ETC..
  (som säkert alla vet en genuin vänsterblaska, värre än AB)
  Gjorde ett inlägg med ungefär innehållet ovan, samt att det kom elva (11) ytterligare kommentarer med samma andemening.
  Alla kommentarer raderades, vilket jag surt kommenterade. Utkastad!
  Ibland är korridoren smalare än smalast!

 • Lars Ottosson

  Dom som skriver i ETC och Expressen är så hjärntvättade att dom själva tror på det dom skriver. Fast värre att många som läser går på deras lögner.

 • Karlskronabloggen

  Kände faktiskt inte till ETC tidigare, men det verkar ju vara en tidning längst ut mot vänsterns avgrunder. Brukar läsa Lindströms krönikor ibland och brukar undra på vilken planet han lever? Det är så löjligt att det nästan blir roligt, ungefär som när jag läser Anders Lindberg i Aftonbladet. Så totalt utan verklighetsförankring att det nästan blir lite lyteskomik över det hela.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>