Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Det är häftigt att betala…”

“Det är häftigt att betala skatt” är ett av Mona Sahlins (S) mer begåvade citat från hennes tid som politiker. Sen har det citatet kommit mycket i bakgrunden  efter många andra totalt korkade uttalanden som blivit mer kända och fortfarande kommer det helt bisarra grodor ur hennes mun, bara för ett par veckor sedan att “alla till höger är antisemiter per definition”. Det är väl bara att hålla med tidigare statsminister Göran Persson (S) i hans uttalande att  “Monas styrka är inte tänkandet.”

Kom att tänka på detta citat idag och omvandlade det till “Det är häftigt att betala medlemsavgift” när det var dags att betala sådan för 2015 i Sveriges snabbast växande folkrörelse, Sverigedemokraterna! Bara 200 kronor känns som väl investerade pengar, fast ännu billigare är medlemskapet i Föreningen Gamla Carlscrona, bara 100 kronor för år 2015! I båda fallen ingår medlemstidningar som kommer flera gånger om året direkt hem i brevlådan! I övrigt bara två medlemsavgifter för 2015 i form av Upplands Vykortsförening och Göteborgs Vykortsklubb som båda dock betalades redan i slutet av förra året.

"Det är häftigt att betala medlemsavgift"

“Det är häftigt att betala medlemsavgift”. En av medlemsavgifterna för 2015 är Sveriges snabbast växande folkrörelse, Sverigedemokraterna. För övrigt trevligt att ovanstående bild kom i form av ett vykort med blank skrivsida och som går att skicka till någon bekant. I mitt fall stannar det dock i vykortssamlingen!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>