Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Tiggarfritt i gallerian

Dagens Bild visar norra ingången till Wachtmeister galleriaBorgmästaregatan. Idag var första gången på månader som det inte satt några “tiggare” kring varken de två ingångarna på Borgmästaregatan eller ingången på Arklimästaregatan. Om det har något med tisdagens revirslagsmål mellan två tiggargrupper, den ihoplappade rutan på affären till vänster om ingången eller polisens närvaro har jag dock ingen aning om.

Tiggarfritt i gallerian

2 comments to Tiggarfritt i gallerian

 • noname

  Satt en inne vid den andra ingång och sade glatt Hej hej runt 2 tiden på eftermiddagen den dagen.

  Men resten av gänget blev inburade i ett dygn då det blev handgemäng

  http://www.blt.se/karlskrona/alla-slappta-efter-braket-i-gallerian/

  “– Vad vi vet var det en diskussion om platserna som urartade och slutade med våld där fyra personer slog och sparkade andra personer, sa Björn Lundberg, vid Blekingepolisen i Karlskrona, till BLT tidigare i veckan.”

  • Karlskronabloggen

   Även igår fredag var det tiggarfritt mitt på dagen. Kanske de hade lunchrast eller hade det något med tre poliser och lika många Securitaskillar som gick runt i gallerian att göra.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>