Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Udda från Hoglands park

De två i särklass vanligaste motiven på gamla vykort från Karlskrona är bilder från Hoglands park och Stortorget. Som mest hade jag nog cirka 300-400 vykort från respektive område, bara om man räknar i det gamla formatet fram till cirka 1960. En stor del är nu utrensade eftersom det var ganska meningslöst med hela pärmar med kort bara från dessa ställen och som dessutom var rätt vanliga bland alla samlare av Karlskrona. Ett lite udda vykort från Hoglands park är dock denna utsikt mot norr utgiven av Carl Nilssons Ljustryckanstalt i Stockholm. Vykortet är skickat från Karlskrona till Floby år 1913.

Udda från Hoglands park

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>