Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Richard ny partisekreterare

Som väntat utsågs idag Richard Jomshof från Karlskrona till partisekreterare i Sverigedemokraterna. Beslutet var helt enhälligt i partistyrelsen och de mindre meningsskiljaktigheter om tidpunkten för bytet mellan avgående Björn Söder och partiet var inga problem att enas kring. Björn har velat avgå sedan hösten 2013, vilket han också gjorde klart mycket tydligt vid sitt besök i Karlskrona innan EU-valet förra året. Sen har det hänt en del efter riksdagsvalet som gjorde att han ville avvakta, men alla var nu helt överens om en tidsplan och att Richard tillträder den 26 februari och att han ger jobbet som partisekreterare en något annan inriktning.

Expressens förtalskampanj mot partiet med sina “anonyma källor inom partiet” verkar helt ha kommit på skam både när det gäller detta och en påstådd rivalitet mellan Mattias Karlsson och Jimmie Åkesson om partiledarjobbet. Mattias postade under helgen flera trevliga bilder på Facebook där han och hans familj tillbringade helgen tillsammans med Jimmie Åkesson och hans familj och de såg inte direkt ut att vara rivaler!

Richard ny partisekreterare

Aftonbladet TV:s direktsända presskonferensen där bytet av partisekreterare offentliggjordes

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>