Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Gamla Vykort på Facebook

Gamla vykort har jag visat på nätet sedan december 1994 i olika sammanhang, men sajten Gamla Vykort startade jag våren år 2000. Senaste åren har jag i princip inte uppdaterat den överhuvudtaget utan sajten har ett populärt forum där framförallt Efterlysningen är ett populärt inslag och där många fått okända motiv placerade med hjälp av de drygt 1700 medlemmarna. Har länge tänkt köra igång något liknande antingen som en ny sajt, men landat i att det får bli i form av en grupp på Facebook med samma namn och med förhoppningen att många går med i gruppen och tar del av såväl mina vykort som att de delar med sig av sina egna vykort.

Gamla Vykort på Facebook

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>