Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Idag är det Tulpanens Dag

Idag är det den 15 januari och därmed Tulpanens Dag sedan cirka 20 år tillbaka. Som illustration kommer en bild från en enormt stor, mycket vacker och speciell park med främst tulpaner i Hangzhou i sydöstra Kina. Bilden är tagen för några år sedan i början av april när både tulpaner och körsbärsträden stod i full blom i parken som heter Hangzhou Prince Bay Park. När vi var där var det fullt med skolklasser på utflykt, men även många helt vanliga, oftast lite äldre kinesiska turister och pensionärer, men även bröllopspar med sina släp av fotografer och assistenter som också tog tillfället i akt att besöka parken under denna den vackraste tiden på året.

Prince Bay Park i Hangzhou i Kina

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>