Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

En liten jämförelse…

Sjuklöverpolitiker , gammelmedier och Twittermobben har senaste veckan förfasat sig över tre bränder i olika mindre moskélokaler och det anordnas demonstrationer, kärleksbombningar med mera trots att polisen inte gripit några misstänkta. Det kan alltså inte ens fastslås om det är enskilda galningar, grupperingar på vänster- eller högerkanten eller andra religiösa grupper som ligger bakom eventuella attentat.

Som en jämförelse kommer här en förteckning med tre sidor länkar till cirka 45 artiklar om kyrkor som på olika sätt vandaliserats under 2014. Var var mediabevakningen, demonstrationerna och fördömandena då?

2 comments to En liten jämförelse…

 • Tjalle

  Helt riktigt !
  Varför inga debatter om detta i Aktuellt/Rapport/TV4-nyheterna ?
  Med ministrar och religionsföreträdare som deltagare och med löften om strategier mot “xxx-fobin”.

  Sverige är nog det enda land på jorden som anstränger sig att framställa sig som sämre än vad man verkligen är !
  Men det är klart, annars kan man ju inte gå med i något mysigt fackeltåg och visa sig som en ädel världsmedborgare.

  PS. Jag ser på morgonnyheterna att det dock inte var något attentat utan förmodligen handlar om en olyckshändelse !!!
  Oh boy !

 • Karlskronabloggen

  Ja, efter halva regeringen och halva gamla regeringen fått gå ut i gammelmedierna om det hemska “attentatet” mot moskén i Eskilstuna blev det märkligt tyst efterhand som polisens utredning inte gav det minsta spår av att någon skulle kastat in en flaska med något brandfarligt i lokalen och “vittnet” som sett detta var spårlöst försvunnen.

  Oavsett om branden startade av att någon i lokalen glömt något på spisen eller något annat så blev åtminstone jag förvånad över att censurerade svenska medier nu rapporterar om att det troligen var en olyckshändelse. Sådant brukar normalt tystas ned helt eller informeras om i någon liten notis på “sidan 35” där ingen läser tidningen.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>