Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Skakande snyftreportage

Igår var säkert inte ett öga torrt i de svenska stugorna när nedanstående förfärliga nyhet kablades ut i landet. Enligt faktaresistenta sjuklövare är ju alla “flyktingar” som söker sig till Sverige personer som “flyr för sina liv” och i nuvarande regering har Gustav Fridolin (MP) tagit över Erik “Myten” Ullenhags (FP) roll att trumma in detta budskap i alla intervjuer i gammelmedier när Sveriges extrema massinvandring kommer på tal.

Nu har vi dock nåtts av det fruktansvärda att ett 40-tal “nyanlända” asylsökande vägrar lämna en buss utanför Östersund. Krigets fasor i sina hemländer till trots så har de drabbats av ett ännu hårdare liv i Sverige. De har blivit skickade från Malmö till en asylförläggning i Östersund i avvaktan på att få sina ärenden prövade. De har dock nu upptäckt att det det i Östersund är “för långt från stan”, “för isolerat” och de har även upptäckt att det är “kallt” i Sverige på vintern. Nu väntar vi bara med spänning på hur sjuklöverpartierna (kanske med hjälp av SMHI och Boverket?) snabbt ska lösa “flyktingarnas” outhärdliga situation i sitt tilltänkta nya hemland.

Skakande snyftreportage

4 comments to Skakande snyftreportage

 • Matts

  I mina ögon är inte detta flyktingar. Detta är kravmaskiner som är här för att utnyttja vår välfärd. Om man nu är flykting och flyr för sitt liv så ställer man INTE sådana krav på sitt uppehälle.

  Vänd bussen och skicka dom dit dom kom ifrån. Otacksamma kräk!

 • Per

  På “den gamla goda tiden” när överklassen idkade välgörenhet så krävde man också tacksamhet och ödmjukhet och de fattiga fick absolut inte ställa några krav för då var de otacksamma. Den andan tycks leva kvar hos många även idag. Det är bra att alla ställer krav när de inte är nöjda och så förhandlar man fram en lösning.

 • Karlskronabloggen

  Nu tvivlar nog de flesta på att det rör sig om “fattiga” personer utan de har nog fått betala rätt bra till de människosmugglare som tagit dem till Sverige. Sen kan man, som alltid, fråga sig var alla kvinnor och barn är? Flyr männen och lämnar kvinnorna och barnen i krigets hemländer?

 • Lars Ottosson

  Undras hur många % nya röster SD får på dessa reportage

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>