Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Fullsatt i Fredrikskyrkan

Var på Stortorget igår vid lunchtid och förvånades av att det strömmade fullt av folk till Fredrikskyrkan så jag tog en hastig titt. Det var Familjen Altefur bestående av far och mor, två söner och en sonhustru som skulle hålla konsert. Familjen Altefur måste vara bra med tanke på tillströmningen och när jag gick vidare vid klockan 11.45 var kyrkan nästan fullsatt trots att det var en kvart kvar tills konserten skulle börja.

Familjen Altefur fyllde Fredrikskyrkan

Familjen Altefurs julkonsert är tydligen tradition sedan många år tillbaka för jag hittade ett fem år gammalt klipp nedan. Det är Magnus som sjunger och David som spelar piano och de lät riktigt bra redan för fem år sedan!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>