Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Snart kommer jultomten

Plus nio grader och regn igår kväll i Karlskrona skapar ingen direkt julstämning för de som firar jul kommande vecka. För egen del var det många år sedan jag slutade med både julklappar, julkort och något speciellt julfirande. Tänkte ändå att en jultomte kan bli Dagens Bild även om den inte är tagen i Karlskrona. Det är från huvudingången till vårt bostadsområde i Beijing där denna vackra tomte, renar och släde förevigades på bild för fyra år sedan. Utanför bild till vänster står en cirka tio meter hög fin julgran och jag ska se om jag kan leta upp någon bild på den också till senare under julhelgen. Både granen och ekipaget på bilden finns på plats även i år.

Snart kommer jultomten

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>