Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Två nya SD-rekord idag!

Opinionsmätningarna kommer tätt just  nu och idag slog Sverigedemokraterna ytterligare två rekord, dels i Inizio/Aftonbladets undersökning med 14,0 procent och del i Sentios undersökning med 17,5 procent. Personligen tycker jag det är en helt väntad utveckling efter senaste tidens turbulens och det är nog inte helt otänkbart att Sverigedemokraterna kan nå målet att bli näst största parti redan vid nyvalet i mars nästa år.

Två nya SD-rekord idag!

Sentios undersökning som presenterades den 11 december 2014. Sentios undersökningar brukar stämma bäst med verkligheten när det gäller SD och prickade nästan exakt in partiets valresultat både 2010 och 2014. Märk även i undersökningen att både C  och FP ligger under riksdagsspärren på fyra procent!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>