Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Efter regeringskaos: SD rusar till nära 18 %

Regeringskaoset med utlösande av nyval den 22 mars verkar som väntat bara gynna ett enda parti, Sverigedemokraterna! YouGov har gjort nedanstående opinionsundersökning helt EFTER beskedet om nyval kom och SD ökar mycket kraftigt till 17,7 procent. Undersökningen publiceras av Metro tillsammans med en lång artikel som går att läsa genom att klicka på stapeldiagrammet nedan.

Efter kaos: SD rusar-nära 18%

Som en känd profil i Sverigedemokraterna ungefär uttryckt sig tidigare. “Oavsett hur mycket uppmärksamhet Sverigedemokraterna får i medierna och oavsett om den är positiv eller negativ så gynnar det partiet och får det att växa. Det enda som skulle kunna påverka negativt är väl om någon kommer med en film där Jimmie Åkesson skjuter någon eller begår något annat brott.” Jag tror det stämmer helt och hållet, speciellt eftersom mycket av det som gammelmedier och sjuklöverpolitiker tar upp för att försöka påverka opinionen negativt om Sverigedemokraterna är så urbota korkat att de flesta svenskar med normal intelligens genomskådar det.

Kan också meddela att nyheten om den kraftiga uppgången i opinionsmätningen möttes med dagens hittills största jubel på Sverigedemokraternas kommun- och landstingsdagar i Västerås där 850 förtroendevalda representanter (varav nio från Karlskrona) samlats under helgen 6-7 december. Se bild nedan!

Sverigedemokraternas kommun- och landstingsdagar i Västerås med 850 förtroendevalda

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>