Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Ett starkt julklappstips

Ett bra julklappstips för “kaulskroniter” är Föreningen Carlscronas årsbok 2014 som handlar om “Hästö – Karlskronas vagga“. Jag har tidigare skrivit om boken i Karlskronabloggen och här kommer en bild från pressvisningen i torsdags. Det är föreningens ordförande och författaren till boken Göran Mårtensson som visar upp boken i föreningslokalen på Alamedan 11. Där går det att köpa boken i morgon söndag 1:e advent mellan klockan 12.00 och 16.00. Försäljning sker även utanför CityHallen i Wachtmeister Galleria samma tid och där kommer även försäljning att ske under alla helger fram till jul. För mer exakta tider kontakta föreningen – alla kontaktuppgifter finns på hemsidan www.fgc.nu. Boken kostar 220 kronor för medlemmar och 280 kronor för icke medlem. Det går dock att lösa medlemskap för 2015 (100 kronor per år) i samband med köp.

Ett starkt julklappstips

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>