Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

En pall kommer lastad…

… med “Årsbok 2014” till Föreningen Gamla Carlscrona och föreningslokalen på Alamedan 11. Årsboken heter “Hästö, Karlskronas vagga – Från bondgård, herrgård, villastad till stadsdel”. Författare är Göran Mårtensson, tillika ordförande i föreningen och det är han som just lyft ur den första kartongen från lastpallen på bilden nedan! Boken är en riktig tegelsten på 264 sidor och rikt illustrerad med både text och bilder.

Försäljningen börjar som vanligt första advent, som i år är söndagen den 30 november, i föreningslokalen och i Wachtmeister Galleria. Det går dock redan nu att få mer information eller beställa boken genom föreningens hemsidan www.fgc.nu, via e-post eller telefon (kontaktadresser finns på hemsidan).

En pall kommer lastad...

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>