Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Richard Jomshofs anförande

Här kommer hela Richard Jomshofs (SD) omtalade fyra minuter långa anförande från gårdagens allmänpolitiska debatt i riksdagen. Strax innan slutet av de fyra minuterna får Richard in en riktig fullträff:

“Sverige är på väg mot en systemkollaps. Skulden för detta ligger hos övriga sju partier, hos de politiker även i denna sal som företräder dessa partier – dessa många gånger infantila politiker och partier som lever i någon sorts vanföreställning. Man tror på fullt allvar att lösningen på integrationsproblemen heter mer massinvandring och mer islamisering och att hålen i välfärden kan lagas med pengar som växer på träd eller faller som manna från himlen.”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>