Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Lysande Mattias Karlsson

Såg igår eftermiddag nedanstående intervju med vikarierande partiledare Mattias Karlsson (SD) som gjorde en absolut lysande insats hos Mats Knutson i “Rakt på“! Jag tror t o m Mats Knutson var imponerad över Mattias breda kunskaper och lugna svar på alla frågor. Enda gången det hettade till lite var när Knutson tog upp EU-frågan och varför Sverigedemokraterna godkänt den nye polacken i sin EU-grupp. Frågorna gick ut på uttalanden som hans partiledare (!) gjort tidigare, men när Mattias drog upp Miljöpartiet och lite suspekta medlemmar i deras grupp fick han inte tala till punkt. “Miljöpartiet är inte här och kan försvara sig” var anledningen, men när det gäller för andra partier att tala illa om Sverigedemokraterna brukar det inte vara några problem för SVT. Däremot gick det bra för Mattias att nämna kommunisterna i Vänsterpartiets grupp.

Lysande Mattias Karlsson

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>