Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

(S) ger nya röster till (SD)

Regeringens kanske störste hatare av Sverigedemokraterna är nyblivne migrations- och justitieminister Morgan Johansson(S) och det var kanske därför han fick just det jobbet? Nu skjuter han dock garanterat både sig själv och Socialdemokraterna i foten genom att bjuda in samtliga partier, UTOM Sverigedemokraterna, till att diskutera den havererade “flyktingmottagningen”. Sjuklöverpartierna ska dock tydligen inte diskutera själva haveriet utan hur de ska kunna förmå Sveriges kommuner att ta emot fler “flyktingar”.

Alla partier är alltså inte välkomna att leka i Morgans sandlåda och jag kan lova att detta odemokratiska beteende kommer att få väldigt många som inte tidigare röstat på Sverigedemokraterna att reagera.

(S) ger nya röster till (SD)

Kan i sammanhanget åter passa på att hänvisa till nedanstående graf för att visa hur totalt extrem Sveriges politik är inom detta område i jämförelse med alla andra länder i Europa.

Antal asylsökande per miljon invånare

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>