Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Modellen av Saluhallen

“Dagens” Bild har några år på nacken och visar den fantastiska modell av saluhallen i Karlskrona som gjordes av Stig Larson. Stig avled tyvärr mycket hastigt för drygt tio år sedan i alldeles för tidig ålder och Föreningen Gamla Carlscrona tog tillvara modellerna och här visas saluhallen i föreningens klubblokal år 2007. Jag antar det bara var en tillfällig lösning, för modellen finns inte där längre och jag vet att det diskuterades att den skulle ställas ut på någon mer permanent och välbesökt plats.

Modellen av Saluhallen

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>