Arkiv

Bokbörsen

Ingenjörskasernen vid Blå Port

Dagens bild visar den gamla Ingenjörskasernen vid Blå Port. Vet faktiskt inte vad som finns där idag, tror det var något som hette BK-staben under många år och att det var lediga lokaler där för tiotalet år sedan.

Ingenjörskasernen vid Blå Port

2 comments to Ingenjörskasernen vid Blå Port

  • B-E Johansson

    Lämpligt asylboende i en nära framtid kanske?

  • Karlskronabloggen

    Ja, det är nog tyvärr en inte otänkbar tanke om nuvarande vansinne får fortsätta. Har en vän som äger hus i Hällevik och att göra om Hotell Hanöhus till asylboende är inte populärt (för att uttrycka det milt).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>