Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Passning från Håkan Loob

Fotbollsplanen på Saltö har förändrats mycket de senaste tjugo åren. Här spelade jag massor av korpmatcher genom åren och då var det en grusplan. Nu är den sedan länge igenväxt förutom att Saltöskolan använder en liten del med två mindre målställningar som skymtar lite på bilden. Målställningen i norr och det höga staketet togs väl bort för rätt länge sedan och det verkade pågå grävningsarbeten på den ytan. Till höger har det varit boulebana i många år och jag har ofta sprungit över planen under mina tidiga löprundor sedan dess.

Fast just i målburen som fortfarande står kvar har jag satt rätt många “baljor” genom åren. Den jag minns mest är när jag gjorde mål på passning av Håkan Loob i en träningsmatch. Det fanns en turnering som hette Kvällspostcupen och dåvarande Karlskrona Ishockeyklubb ställde upp liksom Försäkringskassans IF så vi spelade en träningsmatch här som måste varit 1978 eller 1979. Håkan hade dock inte styrelsens tillstånd att spela i hockeyklubbens lag, men av någon anledning hoppade han in i vårt lag just i denna match. Vi förlorade med 1-5, men målet gjorde jag enkelt på en passning från Håkan Loob och det är något jag minns mycket väl!

På passning från Håkan Loob

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>