Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Desinformationsministern”

En av höjdpunkterna i Jimmie Åkessons tal igår i Almedalen var tveklöst när han myntade det nya begreppet “desinformationsminister” om Folkpartiets Erik Ullenhag och det stämmer verkligen till hundra procent. Jimmie och Erik debatterade senare en kort stund och från detta möte var det många som tog bilder och som sedan spridits på Facebook och andra sociala medier. Tydligen är Erik lite kort i rocken (även i verkligheten) så hans medarbetare har med sig en liten låda han kan stå på i olika debatter.

Absolut inget fel med att vara kortväxt, men det påminner onekligen om Nordkorea och deras tidigare diktator Kim Jong Il som också alltid fick något att stå på så han verkade längre. Rent personligt i och för sig inget ovanligt fenomen, min mormor var faktiskt längre än min morfar, men på alla ateljébilder är han längre än henne beroende på att han står på en liknande låda som Erik Ullenhag, men löjligt att “public service” som SVT ska använda sig av detta, fast det har ju hänt även tidigare med Leif Pagrotsky (S).

Kommer onekligen att tänka på det gamla ordspråket “Stor i orden, liten på jorden”

1 comment to “Desinformationsministern”

  • Igge

    Ser ut som om Jimmie har svårt att hålla sig för skratt.
    Ja, vem har inte det.
    Fast ofta vet man inte om man ska skratta eller gråta……

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>