Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Bästa politiska talet?

För min del tycker jag nog att Jimmie Åkessons tal igår i Almedalen är det bästa politiska tal jag någonsin hört, t o m en politisk motståndare som Dror Feiler (V) som var där för att störa med sin saxofon applåderade enligt flera källor som var på plats. Talet var nog något av en chock för gammelmediernas “journalister” som nu tävlar i att försöka hitta negativa synpunkter. Absolut helt rätt strategi att nu inför valet gå ut och vara mer “aggressiv” mot Socialdemokraterna, övriga sjuklöverpartier och Feministiskt Initiativ.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>