Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Ny outfit på “tiggarna”?

Tiggarplågan på gatorna i Sverige fortsätter och nu är det inte bara i storstäderna utan även i små städer och t o m på mindre orter. För min del är det inget problem för jag bara går förbi, men här satt jag och kollade en stund på en “tiggare” i en helt annorlunda outfit än den vanliga. Det var knappt man hörde vad hon spelade utanför Wachtmeister Galleria och helt obegripligt att se att människor verkligen skänker pengar.

Ny outfit på tiggarna i Karlskrona?

Har i “politiskt korrekt” och sann gammelmediastil pixlat bilden

1 comment to Ny outfit på “tiggarna”?

  • Carina

    Jag tycker också att det är helt otroligt att folk skänker sina pengar till dessa människor som istället för att komma hit och tigga, hade kunant stanna hemma i Rumänien och jobbat som normalt folk.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>