Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Karlskrona Stadslopp?

Dagens Bild är från sen måndag eftermiddag och en dag när det ibland spöregnade för att sedan bli strålande solsken. Bilden från Borgmästarekajen med de två tjejerna och Brändaholm i bakgrunden ger onekligen lite “spring i benen” och förhoppningsvis kan jag snart återuppta löpträningen igen. Jag vet inte om tjejerna har något mål, men av vad jag följt på Facebook är det många som siktar på Karlskrona Stadslopp den 31 juli, som kommer att bli öppningen av andra årgången av Karlskrona Skärgårdsfest.

Träning inför Karlskrona Stadslopp?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>