Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Vilket trams Aftonbladet!

Aftonbladet stänger nu HELT möjligheten för sina läsare att kommentera artiklar. För några år sedan var Jan Helin lyrisk över det nya påhittet att endast personer som var inloggade via Facebook kunde kommentera, men han och Aftonbladet hade helt klart inte räknat med att det var många som utan problem kunde skriva och stå för vad de tyckte. För egen del har jag inte kommenterat särskilt ofta, men har ofta läst kommentarer till de färre och färre artiklar som Aftonbladet tillåtit sina läsare att ha synpunkter på och det är helt klart att de mest gillade kommentarerna inte stämmer överens med Aftonbladets världsbild. Sen är det bara PINSAMT att skylla på Facebook för detta är bara en del i att det är val om 90 dagar och Aftonbladet vill inte se så många positiva kommentarer om Sverigedemokraterna som man har kunnat ta del av i kommentarerna.

Aftonbladet: “Därför har vi stängt våra kommentarsfält”

Relaterat:
Fria Tider: “Aftonbladet stänger sitt kommentarsfält”

2 comments to Vilket trams Aftonbladet!

 • Fd K-a-bo

  Har sen FB-inloggning krävdes av AB fått ETT inlägg publicerat. Ett enda.
  Sedan blev jag avstängd. Dvs jag ser mina egna inlägg, men bara när jag är FB-inloggad.
  Inte något av de tre andra FB-identiter jag har (alla med olika email) fungerade!
  Har dessuton under tiden bytt internetoperatör (=ny IP) inte ens det hjälpte..
  På något sätt har man lyckats hitta/stoppa mig, men hur?
  Researchgruppen?

  • Karlskronabloggen

   Använder du samma dator sitter det nog någon “cookie” där ifall du inte rensat sådana, men annars har säkert Aftonbladet andra metoder också. De vill ju till varje pris stoppa positiva kommentarer kring Sverigedemokraterna, vilket detta sista utspel att helt stänga kommentarsfunktionen i sann gammelkommunistisk anda visar.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>