Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Norström vs. Madestam

En av helgens “snackisar” i sociala medier har varit statsvetaren Jenny Madestam som ofta anlitas av gammelmedierna som “expert”. Hon skriver även i Expressen där hon senast skrev att hon “skakade av ilska” när hon hörde en intervju med en man som inte tyckte att Täby utanför Stockholm skulle ta emot fler “flyktingar” utan hon vill tvinga alla kommuner i Sverige att göra detta. Krönikören Björn NorströmAvpixlat twittrade då om detta till Jenny och fick det svar han ville ha – Jenny Madestam kan ta emot “flyktingar” i sitt hem och nu kommer Björn med en uppföljande artikel på Avpixlat. Ingressen och första stycket i krönikan syns på bilden, men klicka på bilden för att läsa hela den långa krönikan!

(Om jag får gissa vad jag tror kommer inte några “flyktingar” att flytta in i Jenny Madestams hem)

Björn Norström vs. Jenny Madestam

Relaterat: Jenny Madestam i Expressen: Tvinga kommunerna att ta emot flyktingar

2 comments to Norström vs. Madestam

 • per johanson

  SDare brukar ju måna om pensionärer så i konsekvens mot det så bor väl några fattigpensionärer gratis hos dem, eller……..

 • Tjalle

  @per johanson

  Det är nog ingen så bra jämförelse du gör där ?
  Fattigpensionärerna har varit betalande medlemmar i människoklubben Sverige och har således rätt att bli omhändertagna av denna.
  Det har inte Madestams adepter.

  Visst tusan ska vi hjälpa nödlidande. Så långt vi kan.
  Men jag börjar tro att vi nu inte kan mer.
  Särskilt när jag ser att 280 av Sveriges 290 kommuner är beroende av staten för att få finanserna att gå ihop.
  Eller menar du att dessa ska ta till Sandvikenstricket ?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>